Adwicekarusellen 2018 (Løp 2) og sesongavslutning

Fredag 13. april arrangerte Leknes Skiklubb Adwicekarusellens 2. og siste løp for sesongen. Fredag den 13. var slett ingen ulykkesdag! I fantastisk vær, og nærmere 10 plussgrader, stilte 63 glade løpere til start.

Alle foto: Stein Ivar Andersen

Til tross for at vi bare fikk arrangert 2 løp i Adwicekarusellen i år, samt turrennet Gammen rundt, er vi i Leknes Skiklubb strålende fornøyd med sesongen! Vi har hatt helt fantastiske skiforhold på Skaret fra jul og helt til i midten av april (det ser også ut til at skiføret vil holde seg en god stund til oppe i høyden). I starten av sesongen, og i den siste tiden hadde vi også supre forhold i Bymarka. Den siste måneden har vi driftet ca 3 mil med skiløyper i herlig Lofotnatur med vår eminente tråkkemaskin, og med Inge som stødig maskinfører. I årets sesong har vi hatt skitreninger i 15 uker og kun en trening har blitt gjennomført som barmarkstrening. Det er ny rekord!

Selv om vinteren nå er på hell er det ikke stillstand i klubben. I det neste halvåret skjer det mye spennende! Onsdag 23. og 30. mai, og 13. juni, vil vi som vanlig arrangere løpskarusell i lysløypa for store og små løpere. Den 25. august tar vi sikte på å arrangere Leknesløpet med barneløp, 5 km, 10 km og halvmaraton. I tillegg gleder vi oss veldig til å få asfalt på rulleski-/ flerbruksløypa i løpet av sommeren! Den gir oss mulighet til å bruke Bymarka på nye måter, og vi ser blant annet for oss å starte med rulleskitreninger for barn/ ungdom.

Vi takker for sesongen og ønsker vel møtt til nye arrangementer i regi av Leknes Skiklubb utpå våren!

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb