Deilig skipåske

Fredagen i palmehelga var mange ute i hagen og raka og gjorde det fint til påske. Lørdag  morgen var riva snødd ned og det var full vinter i Lofoten. Dette var starten på en fantastisk flott og, for skiklubben, travel påske.

Tråkkemaskinen har kjørte opp til Kringlebotnvannet hver morgen hele påsken og en av dagene var vi oppe to ganger fordi det var kommet så mye snø.

005-800 011-800

For oss som jobber med løypene er det utrolig artig og innspirerende å se hvor mye folk som går på ski og man treffer bare glade og fornøyde folk, som gir tommelen opp når de suser forbi. Ekstra deilig er det nå i april når sola overøser oss med  sine varme stråler, ja da er det bare lykke i Bymarka. 

Gapahuken fungerer som et mål for mange barnefamilier på tur, og på vei innover kjenner man bållukta lenge før man kommer til Skulbruheia. Her lager ungene hopp og har slalombakke, mens andre vender nesen mot sola for å sikre seg maksimal brunfarge.

002-800 004-800

Den store utfarten denne påsken gjorde at det enkelte dager nesten var problemer med finne parkering ved Lofothallen. Vi i skiklubben har ikke fått melding om at det var noen skader i forbindelse med årets utfart og vi tror at påsken 2012 vil bli referert til lenge.

Skiklubben vil kjøre spor videre ut over våren så lenge forholdene tillater det, så ikke legg bort skiene enda.

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb