Extra- karusellen 2018, Løp 1.

startfelt barnelop startfelt lop1

Alle foto: Stein Ivar Andersen og Sigve Olsen

Onsdag 23. mai var det igjen duket for løp i Bymarka. 67 glade løpere, pluss mange supportere og støttespillere, gav en fantastisk ramme for starten på årets Extra- karusell. Vi er strålende fornøyd med oppmøtet, som var på linje med fjorårets løp med flest deltakere.

teknisk avdeling fruktvinner2

yngve vinner tor hoydal

Det var mange "vinnere" på dette løpet, men her er vinneren i klassen på tid, Yngve Rogstadkjærnet og den evigunge løpekongen Tor Høydal.

Neste løp, onsdag 30.05. håper og tror vi på deltakerrekord!
Som i første løp må deltakere (fra 10 år og oppover) som skal løpe på tid melde seg på gjennom denne lenken senest dagen før kl. 15.00 (se enkel oppskrift i annen artikkel ved å trykke her). De som skal melde seg på barneløpet (0- 9 år) og i klassen uten tidtaking melder seg på rett før løpet som vanlig.

Nytt av året var at vi tok i bruk vårt nye påmelding- og tidtakersystem fra EQ- timing. Systemet fungerte fint, selv om at vi neste gang må gjøre noen små justeringer i forhold til målområdet, slik at det fungerer enda bedre. Det nye systemet vil i tida fremover være til stor hjelp i forhold til tidtakingen, og ikke minst i forhold til å få raskere resultatoversikter for de ulike klassene etter løpene.

Resultat- og deltakerliste, Extra- karusellen 2018, Løp 1.