EXTRA- karusellen 2020.

Startfelt, løp 1.

Løp 1 (27. mai):

Litt etter litt ble samfunnet åpnet igjen etter korona- utbruddet i mars, og det ble anledning til å arrangere løp med inntil 50 personer i samsvar med anbefalingene fra helsemyndighetene.

Onsdag 27. mai kunne vi derfor invitere til en begrenset 1. runde i EXTRA- karusellen. I friskt regnvær stilte 32 sprekinger i ulike klasser med tidtaking. Denne kvelden stilte flere spennende, og for skiklubben ukjente løpere til start, deriblant Marcus Megrund. Han løp inn til ny løyperekord på respektable 17.29.5! I tillegg til gode tider, var det også mange fine spurtdueller under løpet.

Løp 2 (3. juni):

Vakkert vær, god stemning, veldig gode prestasjoner og 33 deltakere er stikkord for årets andre karuselløp.

Vinner av herreklassen, Marcus Megrund, forbedret løyperekorden ytterligere og løp på 17 .07! Håvard Henningsen og Rudi Veines fulgte på de neste plassene.

Dameklassen ble også denne gang vunnet av den 11 år gamle løpertalentet Tuva Lund Hansen fra Blest. Bak henne fulgte Wenche Bøe og Vigdis Lorentsen.

Løp 3 (17. juni):

I strålende solskinn og en deilig varm bris stilte det 58 løpere til årets siste karuselløp.

Etter løpet var det som vanlig trekking av fruktkurver til heldige vinnere!

Det ble også premieutdeling. Alle i barneløpet fikk medaljer, og i klassene med tidtaking ble det pokal på alle med tre løp.

På grunn av Corona- utbruddet i vår var også premieutdeling for vinterens Adwice- sprint på programmet denne kvelden.

Takk til alle som har deltatt i årets karusell, og tusen takk til en av våre hovedsponsorer, EXTRA LEKNES som har sponset fruktkurver, saft, bananer i alle løpene 🌞 Vi er svært takknemlig for å ha dere med på laget!

Vi ønsker alle velkommen tilbake til Leknesløpet til høsten (22. august)!