Gammen rundt 2016

gammen rundt 2016

Foto: Geir Inge Winter (Lofotposten).

 

I år var det endelig gode nok snøforhold til å arrangere vårt fantastisk flotte turrenn Gammen rundt igjen!

Rennet har ikke blitt arrangert siden 2013, så det var mange som hadde gledet seg og forberedt seg lenge til å delta dette året. Til tross for at været både i forkant og etterkant av løpet var noe ruskete, var vi heldige og fikk brukbart vær under selve løpet. Føret og løypene var også greie, selv om det var litt hardt enkelte steder i traseen.
Gammen rundt bød som vanlig på opplevelser av mange slag.
For mange av løperne i turklassen var det skiglede i turtempo, den flotte utsikten opp mot og ned fra fjellet, og det sosiale som var i fokus. Det var nok også mange som satte pris på å få utdelt saft oppe ved gammen før returen til Leknes.
I konkurranseklassen var det sikkert flere som deltok av samme grunn som turløperne. I tillegg var det nok kampen mot klokka og konkurrentene som fremkalte blodsmak på turen for flere av deltakerne.

 

Aller raskest gikk Nils Ingulf Langlete fra KS Ski som skøytet seg inn på imponerende 44:54. Den raskeste i klassisk stil var Steinar Pedersen, Leknes skiklubb på 1:02:09. Ane Marie Johnsen, KS Ski ble den raskeste damen med sine 55:23 i fristil. I klassisk gikk Kjellaug Guldal inn på 1:29:31.

 

Alle resultatene og deltakerlista kan lastes ned her. Se Lofotpostens dekning av rennet her.
Selv om det gjerne kunne vært enda flere deltakere, er Leknes skiklubb alt i alt godt fornøyd med gjennomføringen! 52 topp motiverte løpere i alderen 7- 78 år stilte til start og gjorde rennet til en skifest.
Etter løpet koste løperne seg i kafeen og deltok på premieutdeling der det ble delt ut premier til de beste i konkurranseklassene, samt veldig mange flotte premier sponset av det lokale næringsliv.

Vi i Leknes skiklubb håper vi kan møtes til nytt Gammen rundt allerede i mars 2017, da med flotte forhold og rekorddeltakelse. 

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb