Leknesløpet 2020.

Det nærmer seg start og barna samler seg på startstreken.

Etter at Leknesløpet først ble avlyst i august på grunn av coronautbruddet på øya, klarte vi allikevel å gjennomføre løpet 26. september.

Til tross for konkurranse med andre arrangement som konfirmasjoner, stilte det i alt 68 glade løpere til start i årets løpet.

På grunn av omstendighetene ble årets utgave litt amputert og bestod bare av barneløp, 5 km og 10 km. Neste år satser vi igjen på å ha halvmaraton på programmet.

Blant de deltakende var det mange meget gode prestasjoner i alle øvelser og klasser! Spesielt kan kanskje vinneren på 10 km for herrer, Marcus Megrund, nevnes som løp inn på den fantastiske tida 33:54:9!

Ellers vant Julie Strande Raade 10 km for damer, Tuva Lund- Hansen 5 km damer og Trym Toreid 5 km for herrer. Alle med meget gode løpstider!

Vi takker alle som bidro til at vi fikk nok en løpsfest på Leknes!