Prosjektene på Hagskaret.

Leknes Skiklubb har investert mye i området fra Lofothallen og ut i Bymarka de siste årene, både i forhold til økonomi og dugnadstimer. Bymarka regnes som et meget viktig område for vår virksomhet året rundt, og vi er svært fornøyde med det vi har fått til i området den siste tiden!

Allikevel innser vi at snøforholdene er enda bedre på Hagskaret, som ligger mer opp i høyden. Det har derfor vært en målsetning for Leknes Skiklubb å ta dette området mer i bruk, da det kan forlenge skisesongen i både starten og slutten.

I den forbindelse har vi hatt flere prosjekter på gang det siste året.

Det første prosjektet har vært å få bygd en garasje til tråkkemaskinen, slik at vi kan ha den stående innendørs i den perioden vi bruker maskina mest på Skaret. Dette gjelder særlig når det mangler snø på Leknes. Garasjen er satt opp i samarbeid med Røde Kors og vil huse både tråkkemaskin og scooteren til Røde Kors.

Etter at vi har begynt å tråkke skispor i en trasé rundt hoppbakken, har dette blitt et svært populært utfartsområde på vinteren. Deler av traséen har vært ujevn og har derfor trengt en god del snø for å kunne sporsettes. Ved å slette deler av traséen, håper vi å kunne starte enda tidligere i sesongen med løypekjøring. Helge Eliassen er nå i full gang med dette arbeidet.

Ellers har vi fått satt opp en gapahuk ved hoppbakken. Det kommer også opp fire lyspunkter fra gapahuken og ned mot unnarennet til hoppbakken. Vi håper, og tror, at dette blir en svært populær grill- og stoppeplass til vinteren!

Vi retter en stor takk til grunneierne Catrine Iversen og Ole Vegard Mosseng for å få sette opp gapahuken akkurat her!

Stor takk også til Stig Johansen og LMT for transport av gapahuken fra Leknes til Hagskaret.

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb