Rapport fra trenerkurs 2 (T2) i Salangen

Leknes Skiklubb satser på å utdanne instruktører som kan være trenere og aktivitetsledere for barn, ungdom og voksne. Denne helga deltok undertegnede (Sigve) på Trener 2 kurs (T2 vinterdel) på Seljeskogen skistadion, Salangen. Kurset vare i regi av Troms Skikrets.

Hensikten med T2-kurset er å utdanne trenere som legger til rette for stor og god aktivitet og et godt miljø på skitreningene for yngre ungdom (13-16år). Målet er at det skal være gøy og fartsfylt å utvikle seg som ung skiløper.

Fredag var det teknikktrening i klassisk og skøyting. Det ble en aktiv og trivelig kveldstreningsøkt i 14 kuldegrader. Mye å lære for en glad amatør fra Lofoten fra en meget dyktig instruktør Ingrid Bogholm Knutsen og flinke kursdeltakere fra Troms skikrets.

Lørdagsøkta ble gjennomført i nydelig kaldt vintervær og hvor mer teknikktrening og varierte aktiviteter stod på programmet, i tillegg til teori og avsluttente eksamen.

Totalt sett var det et svært lærerikt kurs både i forhold til skiteknikk, treningsaktiviteter og i forhold til utøvelse av trenerrollen. Nå er ønsket at det kommer mye snø slik at vi kan sette teori ut i praksis på treningene våre.

salangen1-800Fornøyd gjeng på kurs

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb