Ski I Lag - Oppstart felles trim og trening på ski 24. januar

Tirsdag 24/1 kl 18 kjører skiklubben i gang organisert trim/trening på ski.

(Selv om det dessverre ikke er skiføre ennå så blir det oppstart som annonsert. Ta på joggesko og ha med skistaver og refleksvest slik at vi kan gjennomføre barmarkstrening.)

Mer om Trim I Lag

Målsettingen er å samle unge og eldre som har lyst til å trene sammen med andre og få litt veiledning i langrennssporet.Vi vil prøve å legge til rette for at nybegynnere så vel som mer aktive trimmere skal få utbytte av opplegget.

Skiklubben har fått støtte fra Nordland Idrettskrets gjennom programmet Trim I Lag til blant annet innkjøp av en del smøreutstyr og vi vi vil være behjelpelig med veiledning og hjelp til å smøre ski for de som møter opp litt tidligere (1745).

Oppmøtet er ved klubbhuset (garasjen) ved Lofothallen og den organiserte delen av treningen vil vare frem til kl 1900.Dersom snøforholdene ikke tillater aktivitet på ski så gjennomføres økta som barmarkstrening, løping eller gange.

Ledere for dette opplegget vil være Raymond Bakken og Sigve Olsen. Klubben ønsker også kontakt med andre som kan tenke seg å være aktivitetsledere sammen med oss.

Aktiviteten er åpen for de som er medlem av skiklubben (kr 200 for familiemedlemskap). For de som velger å benytte dette tilbudet jevnlig så vil det tilkomme en "treningsavgift" på kr 100 for voksne og kr 50 for barn (under 15 år). Det vil ikke koste noe å prøve noen ganger for å se om man trives med opplegget.

Vel møtt til trim og trening på ski!

Bli sponsor du også! 
- Bli med å støtt opp rundt det flotte arbeidet som klubben gjør for nærmiljøet 

BLI
MEDLEM

Medlemmer er viktig for Leknes Skiklubb da dette danner grunnlag for offentlig støtte til vår virksomhet.
Mer info om medlemsskap

Støtt oss med din grasrotandel

SMS "Grasrotandelen 991982280" til 60000

eller via

Vippsnr.: 14095

Kjøp billig strøm via

BYTT til Idrettstrøm, SPAR penger og STØTT Leknes Skiklubb

Leknes
skiklubb

Organisasjonsnummer
991 982 280

Adresse
Skogkanten 27
8370 Leknes

Kontonr
4580.14.17861
Kopirett, Alle rettigheter © 2024 - Leknes Skiklubb